PENAFIAN

Udi Blog ialah weblog yang memaparkan hal pendidikan, nasihat, info takaful dan hartanah.

Nama-nama yang disebut dalam weblog ini adalah cadangan semata-mata & gosip tidak semestinya benar. Segala fakta dan ilmu yang terdapat dalam laman web juga mengikut kefahaman kami dan tidak semestinya benar. Kami mohon maaf jika tersalah fakta. Laman web ini berkongsi maklumat dengan media sosial iaitu facebook, instagram, twitter, tiktok dan youtube. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan. Kami juga ingin memohon maaf melanggar hak cipta. Anda boleh tegur kami dengan menghantar emel kepada [email protected]

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak admin Udi Blog tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini dan juga media sosial.

Pihak admin Udi Blog jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini dan juga media sosial. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak Udi Blog dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Published
Categorized as Info

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *